Billeder

Dette er modersiden til alle billede sider på Vores Byg

Før
Under
Før og Efter billeder 

4 kommentarer til “Billeder”

Jeg har med interesse læst om jeres byggepropjekt. I går virkelig grundigt til værks. Jeg bor i den gamle skole og er formand for foredragsforeningen, der hvert år udsender et program over aktiviteter i forsamlingshuset sammen med en telefontavle med navn, adresse og telefonnummer på alle beboere i Kvols. Jeg er netop nu ved at revidere telefontavlen fra sidste år og vil meget gerne have jer med på den nye tavle. Hvis I sender jeres navne og telefonnummer til min mailadresse nu kommer I med på den nye liste.
Venlig hilsen
Karen

vil gerne vide hvordan jeres sokkel med glasbygnings sten og ledlys fungerer, og hvorfor var det ligeder skulle males hvidt?
Er selv igang med projekt om forandring og synes jeres ide var super.

venlig hilsen Bitten

Hej Bitten

Grunden til vi valgte at male det hvidt var for at reflektere lidt af lyset – det fungerer stadig perfekt, og koster en hulens lille smule strøm, så alt i alt er vi super glade for at vi har fået lavet det . Ledbånd bag glassten – nu har vi brugt det i et par år, det er rigtigt dejligt og står praktisk taget tændt morgen og aften hele vinteren – og er nok til at man kan se 🙂

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.