Kategorier
Dagens gang Information Offentlig kommunikation

Underskydning af vej og tilladelse

Underskydning af vej og tilladelse

Frustrationen var stor, da ringede Anne-Mette Trolle fra Viborg Kommune, i dag ringede til mig og fortalte mig, at hun ikke sådan umiddelbart kunne give mig en gravetilladelse til at skyde under vejen.

Efter lidt snak frem og tilbage, fik jeg hende forklaret – at jeg havde haft en formand fra Park og Vej ude og se situationen, og at han havde bekræftet overfor mig – og ved selvsyn set – at der altid var blevet ledt vand ned under vejen. Et kort telefonopkald fra hende til Bent Jensen får tingene til at skride, og vi er nu igen blevet lovet at vi kan få lov at skyde under vejen – godt det samme – for ellers havde jeg haft et problem… Jeg har allerede hyret Skive Maskinstation til at komme og gøre det.

Underskydningen af vejen

Planen er at skyde et 50mm eller muligvis 63mm plastikrør under vejen, og med et godt fald på denne så vandet altid vil fortsætte med at løbe ned over marken nedenfor huset.

Der skal graves et hul udenfor huset, hvorefter de vil skyde et rør ind i huset, og dernæst skyde et rør under vejen – og ud af brinken nedenfor vejen.

Der vil ikke drænes mere eller mindre vand af end der altid har gjort, men det vil blive gjort forsvarligt – så naturen IKKE lider overlast, vi værdsætter begge naturen meget – og naturligvis vil vi ikke være med til at ødelægge denne rundt om vores ejendom. Heller ikke omkring ejendommen…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.