Flyttet ind + improviseret køkken og komfur

Improviseret køkken

Improviseret køkken

Flyttet ind + improviseret køkken og komfur

Vi flyttede ind i lørdags den 24. september, og med kun et støbt gulv, må man jo så improvisere. Vi har derfor sat et gammelt køkkenskab til - med vand og afløb i det kommende køkken - men det er faktisk ikke videre flot (det nuværende). Så håber da at det bliver forbedret væsentligt med tiden. Som i kan se, har vi standard værktøjet til en køkkenvask - stiksav, bajonetsav, gryde og kartofler + naturligvis masser af forlængerledninger 🙂 Derudover har vi i monteret et komfur til byggestrømmen ude i værkstedet, så afstanden mellem vasken og komfuret er små otte meter. Det er nok lige i overkanten - heldigvis er det så en midlertidig løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *