Kategorier
Dagens gang Information

Dag 2 – VVS og kontrol af El

VVS og kontrol af El

Ansat ElektrikerRingede til Knudby Smede/VVS- & Maskinforretning, har lavet en aftale med dem om at de skal komme ud og se på huset, for at slå vand fra radiatorer osv så vi kan afmontere dem. Samtidig er der også en masse steder der mangler balofix, så de steder skal vi have lukket vandet og monteret nogle propper. VVS manden skal også komme med et tilbud til at lave varmen i gulvet, hvor vi lægger det efter hans anvisninger.

Samtidig har jeg haft ringet til en el-installatør til at komme og gennemgå samtlige el-installationer. Sælger har tegnet en forsikring mod ulovlige installationer, så jo må vi hellere være sikker at der ikke er nogen af dem. Og desværre tyder det på at der er en del…

Har også en aftale med en masseovnsproducent der skal komme ud og se om huset kan klare en masseovn – for at spare en del penge på fyring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.