Kategorier
Billeder Dagens gang Information

Væggene er blevet væltet!

Væggene er blevet væltet!

Indervæggen væltes...
Det tog bare et par velanrettede slag…

Ikke ret meget mere end et par slag, så segnede de indvendige vægge omkuld, faktisk i realiteten var det væsentlig nemmere at vælte disse vægge fremfor at vælte vægge lavet af gipsplader og et ordentligt skellet.

Men indtrykket efter at væggene er væltet, er genial… Damn det bliver dejligt med eet stort dejligt og lyst rum. På billedet til siden kan i se hvor meget lys der faktisk falder ind i rummet – og hvor meget det så vil gøre af forskel når alle kroge er fjernet så der ikke er de mørke og kedelige gange som ikke er særlig brugbare…

I kan se mange flere billeder i galleriet herunder.

Inden man går i gang med at vælte vægge som er så massive som disse er er / eller burde have været – skal man altid huske at understøtte de bærende konstruktioner med enten massive bjælker eller “soldater” – en soldat er sådan en dimmer:

Soldat
Dette er en Soldat

Hvis bærende bjælker eller lignende ikke er understøttet – vil du risikere at skade huset, dig selv og dine medarbejdere. Desuden koster det cirka 7-10 kr om dagen at leje en soldat – og til et 60m2 område skal du bruge cirka 6-9 stk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.