Kategorier
Information

Så kom der grus i kælderen + fiberdug over det

Så kom der grus i kælderen + fiberdug over det

Der var ingen grus i maskineriet da svigermor Conny og Berit lagde det sidste grus ned i kælderen og jævnede det ud. Et hulens hårdt arbejde, som endelig blev afsluttet.

Kælderen er nu fyldt med 20-30cm grus – uden sand imellem – hvor stenene er 3 – 7cm store.

Conny er ved at lægge fiberdug ned
Svigermor Conny er igang med at lægge fiberdug ned ovenpå gruset efter at det er jævnet grundigt ud. Fiberdugen skal virke som en membran mellem gruset, og det sand vi ligger ovenpå, for at undgå at det løber ned mellem stenene, og ødelægger hele ideen med at de sten skal virke som dræn sten – hvis der der nu en dag kommer en meget stor skylle af regnbyger.

Berit render rundt og sætter små gaffatape strimler på

Berit render rundt og sætter små gaffatape strimler på, for at holde fiberdugen sammen, så det ikke skrider fra hinanden mens vi kører rundt og hælder sandet på.

Mere fiberdug.
Svigermor Conny med rumpen i vejret, lægger det fiberdug helt præcis og ordentligt så det er helt tæt.

Fiberdug over hele grusdyngen
Så er der ved at være fiberdug over hele grus dyngen, det er en BEFRIELSE at gruset er dækket til, brønden bliver gemt – men at vi VED at tingenes tilstand er perfekt nede under gruset og det fiberdug. Det har været så stor en del af projektet, at det har kostet utroligt mange søvnløse timer, så det er bare dejligt at se en fin sort flade med sølvgrå gaffatape strimler, hvorefter vi ikke mere skal bekymre os om kælderen.

Fiberdug over det hele, befriende…

Fiberdug over det hele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.