Kategorier
Billeder Dagens gang Genopbygning Information

At hæve loftet (trin 4) fjernelse af gulvet

At hæve loftet (trin 4) fjernelse af gulvet

I forbindelse med tidligere indlæg, “At hæve loftet“, “At hæve loftet (trin 2)“ og “At hæve loftet (trin 3)

Gulvbrædder gemmesDe fyretræs planker vi har hevet af gulvet, for at hæve loftet, har vi så vidt muligt taget ned uden at beskadige dem.

De er nemlig faktisk ret gode, og de kan jo lige så godt gøre nytte når vi har fået sat spærtræ op og hævet loftet – for hvis man kan spare lidt hist og pist – kan man jo lige så godt få pengene til at strække så langt som muligt.

Min far kalder mig jo som bekendt en nærrigrøv, men jeg vil nu stadig påstå at man lige så godt kan genbruge de her ting der rent faktisk er helt okay – i stedet for at bruge penge fra et lån til at erstatte noget brugbart man bare har fyret op.

Helt ærligt, er vi (efter min mening), kommet MEGET langt for den sjat penge vi har haft til at sætte huset i stand for – og taget alle de uventede ting i betragtning, der er opstået – så er huset sgu ved at udvikle sig fra “Skrot til Slot” 🙂

Det ville nu være meget nemmere hvis man ikke skulle være rigtigt forsigtig med hver krone man bruger, og finde de bedste (men billigste) materialer online – og bruge umådelig mange timer på at gøre det, timer hvor man lige så godt kunne have arbejdet og tjent penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.