Kategorier
Dagens gang Information Tanker og spekulation

Få etableret fiberbredbånd og forøg værdien af din ejendom

Forskellen mellem fiber og kobber

Få etableret fiberbredbånd og forøg værdien af din ejendom

Da vi købte huset i Kvols, var en af de største bekymringer for mig, at der ikke var lagt Fiber i jorden til vores kommende hus, og det – var med til at fastholde min tvivl om huset i et godt stykke tid, og om hvorvidt vi egentlig skulle købe det her hus.

Et telefon opkald til Energi Midt afgjorde dog sagen, da jeg fik at vide – at de ville holde et tilbud til lokalområdet, og tilbyde at der lægges fiber i jorden – og hvis der så er over 40 % tilmelding, vil alle der melder sig til – få lagt de fibre helt ind til huset uden omkostninger. Jeg glemmer ikke let hvor hårdt det var selv at grave fibre ned i vores lejebolig i Almind en vinter i januar. Selvom det bare var omkring otte meter jeg skulle grave, gør jeg det ikke frivilligt igen.

Kan der ikke fås hurtigt net i et område, er mange danskere ikke interesseret i at bo der.

Ifølge undersøgelsen stiller mere end hver anden spørgsmål om internettets standard ved køb af bolig, og hver fjerde fravælger et område, hvis muligheden for hurtigt internet ikke er til stede.”
Kilde: http://fpn.dk/bolig/article2426189.ece

Få fiberbredbånd gennem Waoo! nu – klik her!

Fordelene ved fiber er altså blandt andet (Men ikke begrænset til)

  • Super hurtigt OG STABILT internet
  • Husets værdi forøges, da yngre mennesker hellere vil købe huse hvor der er lagt fibernet til.
  • Fremtidssikret hus, hvor folk kan arbejde hjemmefra uden driftssvigt.
  • Derudover kan man få knivskarpt TV og radio gennem fiber, og dermed også TV on demand, hvilket sandsynligvis er fremtiden indenfor TV.

Få fiberbredbånd gennem Waoo! nu – klik her!

Jeg arbejder som Freelance PHP webudvikler (Se eventuelt på Modified.dk), og jeg arbejder for det meste hjemme fra. Dette kræver en solid og stærk internet forbindelse, der ikke spontant hopper af i en længere periode. Kort sagt stabilitet og hastighed er alt afgørende for mig i mit erhverv.

I vores lejebolig, havde vi 60/60 Mbit internet gennem Energi Midt (nu Waoo!), og derfor har jeg en ganske god idé om hvad jeg taler om når jeg siger, at forskellen mellem internet via fiber er banebrydende bedre end internet gennem kobber. Billedet ovenfor taler næsten for sig selv – der kan igennem een af de fibre der ligger der, føres hundrede af mere data igennem – end der kan gennem hele det bundt af kobber ledninger der ligger ved siden af.

Kort sagt, havde der været fiberbredbånd ved huset

Havde vi helt sikkert budt en del mere på huset, sandsynligvis 50-75.000 mere, og det bør du som husejer også selv tænke på, også ligemeget

  • om du kan bruge Waoo!’s tilbud
  • om du selv vil få gavn af hurtigt internet
  • om du har brug for skarpt tv og tv on demand.
Fiberbredbånd gør dit hus mere værd
Fiberbredbånd gør dit hus mere værd

For hvis det bliver nødvendigt for dig / jer at sælge huset om et år eller to – vil prisen på huset sandsynligvis være højere eller den du beder om – samt liggetiden ved ejendomsmægleren vil højest sandsynlig være væsentlig lavere.

Udgiften for at få Waoo! lagt i jorden i denne tilbudsperiode, er så lidt som seks måneders internet (169,- inkl moms per måned det første halve år), og hertil kommer et engangsbeløb på 750,- for tilslutning.
Hvis du tilmelder dig i tilbudsperioden er det GRATIS at få gravet kabel ned, lige meget om du bor 1 meter eller 500 meter fra nærmeste vej – (Dette koster normalt RIGTIGT mange penge).
Det vil sige, at du kan få forøget dit hus værdi VÆSENTLIGT for (169 x 6) + 750 =  1.764,- alt i alt.
Jeg har meldt mig som ambassadør for Waoo! i området, og har du/i spørgsmål er i yderst velkommen til at kontakte mig – tag over i huset og få en sludder, eller ring til mig på 2992 9767

 

Er du villig til at betale 1.764,- for at fremtidssikre dit hus, få mere for huset ved et salg, samt få huset solgt væsentligt hurtigere? Så få fiberbredbånd gennem Waoo! nu – klik her!

 

En investering i fremtiden – én gang for alle
Kun få havde for 10 år siden forestillet sig det elektroniske forbrug, som vi har i dag. I dag er internet en selvfølgelighed og der hentes musik og handles på nettet som aldrig før. Ligeledes har de fleste boliger mere end et tv og udbuddet af tv-kanaler har aldrig været større. Det kan være vanskeligt at spå om fremtiden men udviklingen ser ud til at fortsætte. Internettet og teknologien kender ingen grænse. Bliv klar til alt det nye med en fiberforbindelse, der har plads til det hele. Så undgår du at skulle skifte forbindelse og installationer, hver gang der kommer nyt på markedet.

 

Fiber skaber merværdi for boligen
Få forbindelse til fibernettet og få adgang til fremtidens digitale motorvej. Allerede nu ser man, at ejendomsmæglerne fremhæver en fiberforbindelse som et plus i salgsopstillingerne. På fremtidens boligmarked bliver en optisk fiber i jorden en lige så værdifuld faktor for dit hus, som gode el-ledninger, kloakrør eller mursten er i dag. Undgå en parabol eller antenne på taget. Få i stedet den diskrete fiberboks på husmuren og vær klar til fremtidens netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.