Kategorier
Dagens gang Genopbygning

Muring af brønd

Forhøjet brøndMuring af brønd

Åbenbart har Berit og jeg byttet roller…

I nat, sov jeg som et barn og drømte ikke om byggeri, lå ikke flere timer og tænkte over hvordan vi burde gøre tingene. Men det gjorde Berit så (Af hjertet tak for afløsning).

Berit havde hørt hvad min far havde sagt om brønden, at han ville have gjort det lidt anderledes med den, så efter et par timers tænkning havde hun fundet løsningen – mure endnu en brøndring på den, og så har vi en højere brønd, som har yderligere volumen – og derfor vil vandet så ikke vælte sig ud over hele gulvet når de to gamle jernrør overflodsdræn i brønden, engang bryder sammen.

Så P og jeg gik igang med at hæve brønden med to-tre mursten, forlænge Maskinstationens under skudte rør ind i selve brønden. I morgen vil vi så lige prøve at blokere de to gamle jernrør og se om plastikrøret kan klare opgaven med at dræne vandet væk fra brønden (og vi skal se om det ny-murede brønd kan holde tæt).

Derefter skal vi have skuret brønden så den er helt tæt overfladen helt i vater så vi kan lægge en brønddæksel på brønden, før vi fylder kælderen op med rent grus uden sand i – men mere om det senere.

Her er lidt billeder af selve brønden som den nu ser ud

 

En kommentar til “Muring af brønd”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.