Kategorier
Dagens gang Information Offentlig kommunikation

Vi har fået en gravetilladelse af kommunen!

Vi har fået en gravetilladelse af kommunen!

successJeg har nok gjort omstillingsbordet ved Viborg Kommune noget rødglødende de seneste par dage – men nu er det lykkedes. I første omgang har vi fået tilladelse til at lægge et plastrør under vejen til at give vores brønd en overflodssikring og i samme ombæring skal det gøres fornuftigt og miljømæssigt forsvarligt. Vi kommer jo til at bo i et drømmeland med en super udsigt – og det skal ikke ødelægges for noget i verden!

Kildehenvisninger til tidligere indlæg:
19. juli 2011 Brønden i kælderen – overflådsdræn med plastrør
20. juli 2011 Overfloddræn i kælderens brønd

Kort fortalt – fik jeg endelig fat i en der kunne tage nogle beslutninger, mange tak Anne-Mette Trolle.

Så en mundtlig tilladelse i dag, og den skriftlige kommer i løbet af et par dage – det har været noget af en kommunal flyvetur i telefonsystemerne, men sådan er det jo nok.

Efter jeg havde fået den mundtlige tilladelse, gik jeg igang med at søge efter entrepenører i Viborg og Skive omegn – og efter en del henvisninger fandt jeg frem til Skive Maskinstation, der skulle kunne løfte opgaven at skyde et rør under vejen, uden at være til yderligere gener for borgerne i Kvols by 🙂 For selvom det hedder en gravetilladelse, behøver vi sandsynligvis ikke at skulle grave ned i vejen, men i stedet skyde et rør under vejen – ligesom de gør når der bliver lagt optisk fiber ned.

Med den sag forhåbentlig snart ude af verden, kan vi nu begynde at fokusere på at få fyldt kælderen op stille og roligt, og få muret vægge op til det nye 10m2 badeværelse. Samtidig kan jeg gå igang med at søge priser på isoleringsmaterialer til gulvet (hvor vi har tænkt os at lægge ~320mm i gulvet, før der lægges rionet, gulvvarme og rionet ovenover igen – hvor vi så kan støbe 100mm beton ovenpå dette.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.